Dagelijks bereikbaar op
0616077699

Siergrind vloeren

Een siergrindvloer is ideaal voor wie op zoek is naar een modieuze en stijlvolle vloer. Door gebruik te maken van zeer fijne grindkorrels ontstaat een prachtige vloer die goed past bij iedere ruimte. Bij JG-Vloeren heeft u de keuze uit diverse kleuren siergrindvloer. Zo vindt u gegarandeerd de perfecte vloer voor uw interieur.

Eén van de grote voordelen van een siergrindvloer is dat u weinig onderhoud heeft. Hoewel de vloer bestaat uit kleine steenkorrels, is de vloer behoorlijk slijtvast. De vloer blijft mooi, dus u hoeft zich geen zorgen te maken over zichtbare slijtagepaden.

Deze vloersoort, die ook wel interieurgrind genoemd wordt, voelt aanzienlijk warmer aan dan bijvoorbeeld plavuizenvloeren. Deze vloer is bovendien goed te combineren met vloerverwarming. Ook zijn siergrindvloeren beter dan tegelvloeren op het gebied van geluidsdemping. In tegenstelling tot bijvoorbeeld linoleumvloeren is siergrind stofvrij, waardoor deze vloer geschikter is tegen allergieën.

Deze naadloze siergrindvloeren passen uitstekend bij ieder interieur, ongeacht de functie van de ruimte. Dankzij het brede scala aan kleuren en mogelijkheden, kunt u uw persoonlijke voorkeur verwerken in het resultaat. Indien gewenst kunt u ook kiezen voor een combinatie van kleuren.

Wat deze vloer ook als voordeel heeft, is dat u na het leggen van de vloer geen overgebleven materiaal heeft. Voor het leggen is alleen het aantal vierkante meters benodigd. Ook kunt u ervoor kiezen om de vloer door te laten lopen over een hele verdieping.

Hulp bij leggen

Het leggen van een siergrindvloer is geen standaard doe-het-zelfklus. Bij een verkeerde wijze van aanleggen kunnen zeer vervelende ongemakken ontstaan in de toekomst, zoals scheurtjes. Voor een gegarandeerd goed resultaat zijn ervaring en expertise noodzakelijk. JG-Vloeren helpt u hier graag bij.

Bent u geïnteresseerd in een stijlvolle siergrindvloer voor uw woning of bedrijf? Dan kunt u geheel vrijblijvend contact met ons opnemen voor alle details.