Dagelijks bereikbaar op
0616077699

Over ons

Voor designvloeren van topkwaliteit bent u bij JG-Vloeren bij het juiste adres. Van gietvloeren tot siergrindvloeren: dankzij onze kennis en ervaring maken wij van ieder project een succes.

Bij het plaatsen van een nieuwe vloer komt veel kijken. Het team van JG-Vloeren bestaat uit gedreven werknemers die de benodigde vakkennis in huis hebben. Wij informeren u graag over de voor- en nadelen van iedere vloer in ons uitgebreide assortiment, zodat u een afgewogen besluit kunt nemen. Ook geven wij advies over bijvoorbeeld vloerverwarming of antislipvloeren. U wordt gedurende het gehele proces goed geïnformeerd over de vorderingen.

Onze doelstelling is om een puntgaaf resultaat te realiseren, waar u meer dan tevreden over bent. Met JG-Vloeren loopt u in een mum van tijd over uw gloednieuwe vloer.

Op de site krijgt u een goede indruk van de vloeren die wij in uw ruimte kunnen realiseren. Bij ons is veel mogelijk, ongeacht de grootte van het project. Bij vragen of bij interesse kunt u geheel vrijblijvend contact met ons opnemen.