Dagelijks bereikbaar op
0616077699

Marmerstone

Marmerstone is een grindvloer, maar dan met marmerkorrels. Dankzij de behandeling die de korrels hebben gehad hebben, is het marmer niet langer poreus. Mede dankzij de slijtvastheid zijn marmerstone-vloeren zeer geschikt voor thuis en voor de werkvloer.

Marmerstone is geheel naadloos en stofvrij; ideaal voor wie weinig onderhoud aan de vloer wil. Ook is deze vloer goed voor mensen met allergieën. Een marmerstone-vloer is zeer onderhoudsvriendelijk en kan bovendien op de meeste stevige ondervloeren gelegd worden. Dit scheelt behoorlijk qua werkzaamheden, waardoor u sneller van uw nieuwe vloer kunt genieten.

Waterdichte vloer

Bij het sealen van de marmerstone-vloer worden de poriën tussen de korrels opgevuld met zogeheten acrylaatpasta. Deze sealing zorgt voor de watervaste en onderhoudsvriendelijke bovenlaag. Hierdoor gaat deze vloer veel langer mee.

Ook voor buiten

Marmerstone is ook zeer geschikt voor buiten. Een elegante manier om van uw terras een mooi geheel te maken. Ook voor balkons en stoepen is dit een origineel alternatief op de standaard tegels. Bij uw binnen- of buitenzwembad is de marmerstone-vloer ook ideaal, want deze vloer werkt goed tegen uitglijden. Praktisch, duurzaam en mooi!

Bij interesse kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij beantwoorden graag uw vragen.