Dagelijks bereikbaar op
0616077699

Leefbeton

Van alle betonvloeren is de Leefbeton-vloer dé vloer waar u uw creativiteit in kwijt kunt. Bij deze vloer is het mogelijk om zelf te kiezen wat voor look het resultaat krijgt. Een ideale vloer voor thuis en voor het bedrijf.

Dankzij de vakkundige afwerking is een Leefbeton-vloer zeer goed bestand tegen vocht. Daardoor is deze vloer bij uitstek geschikt voor bijvoorbeeld fabrieken waar de vloer veel in aanraking komt met water, maar ook voor de badkamers bij u thuis.

Leefbeton wordt in tegenstelling tot veel soortgelijke vloeren niet met water aangemaakt, maar met een speciale hars. De afwerking bestaat uit twee lagen van polyurethaan. Door deze unieke samenstelling kunt u zelf bepalen hoe de afwerking, en dus de bovenste laag, eruit komt te zien. Zo kunt u kiezen voor een egale, moderne look, maar ook voor een dynamische look. Bij JG-Vloeren is veel mogelijk.

Een ander belangrijk voordeel van Leefbeton is de naadloze afwerking, in tegenstelling tot tegelvloeren. Naast het ontbreken van voegen is Leefbeton ook bacterie- en schimmelwerend. Deze kunnen zich lastig hechten aan het oppervlak. Dit maakt de vloer bij uitstek geschikt voor badkamers. Kortom: hygiënischer én makkelijker in onderhoud.

Daarnaast is een Leefbeton-vloer ook uitermate slijtvast. Dankzij de eerdergenoemde beschermlaag is de vloer zeer goed bestand tegen bijvoorbeeld vlekkende dranken of cosmetische goedjes. Ook is deze vloer zeer krasbestendig, dus u hoeft zich geen zorgen te maken op het gebied van meubilair.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van Leefbeton? Wij lichten deze dienst graag toe in een persoonlijk gesprek. Neem hiervoor vrijblijvend contact met ons op.