Dagelijks bereikbaar op
0616077699

Grindvloeren

Een stijlvolle, makkelijke en ook nog eens een slijtvaste vloer? Dat kan! Wie een vloerafwerking zoekt die aan deze eisen voldoet, vindt een uitkomst in siergrindvloeren.

Een siergrindvloer is een naadloze decoratieve vloerafwerking, die door de oppervlakte structuur de vloer een warme aanblik geeft. De siergrindvloer is het ideale compromis tussen de traditionele tegelvloer en tapijtvloer. Evenals tegels is de siergrindvloer slijtvast door zijn natuurlijke afkomst maar voelt het niet koud aan, omdat de open structuur ervoor zorgt dat de grind de warmte van de omgeving aanneemt. De vloer heeft een goede warmte geleiding, waardoor deze vorm van vloerbedekking perfect combineerbaar is met diverse vloerverwarmingssystemen.

Waar siergrindvloeren toe te passen?

Grindvloeren zijn toepasbaar in ieder soort interieur, of het nu gaat over een klassieke inrichting of een trendy en moderne design inrichting. Het slijtvaste karakter maakt deze manier van vloerbedekking ideaal voor het gebruik in woonruimtes, winkelruimtes, showrooms of kantoren. Er treden zelfs geen looppaden op door veelvuldig gebruik. Tegenwoordig kom je de siergrindvloer overal tegen, zelfs op de slaapkamer en zolderkamer.

Siergrindvloer kleuren

Door de oneindig vele kleurmogelijkheden en het gebruik van verschillende korrelgrootte, kunt u uw eigen creativiteit de vrije loop laten. Doordat diverse natuurlijke grindsoorten de basis vormen voor de siergrindvloer is het ook mogelijk om een keus te maken uit diverse natuurlijke tinten. Natuurlijk kunt u ook kiezen voor trendy kleuren zoals vanillegeel, meloengeel of zelfs champagnegeel. Daarnaast zijn er ook nog de warme terra kleuren die aansluiten bij ieder warm interieur. Naast dit uitgebreid kleuren aanbod is de siergrindvloer tegenwoordig ook te verkrijgen in aluminium tinten en in een zeer uitgebreide collectie metallic kleuren
ook het inbrengen van een logo of bedrijfsnaam is geen probleem.
wilt u weer informatie neem kunt u contakt met ons opnemen