Dagelijks bereikbaar op
0616077699

Gietvloeren

De gietvloer wint aan populariteit. Steeds meer particulieren, winkeliers en ondernemers kiezen voor deze vloer. Dit komt hoofdzakelijk door de moderne, strakke verschijning en het comfort van de vloer. De vloer kent naast het eigentijdse uiterlijk nog meer voordelen. Zo is deze vloer zeer veerkrachtig en slijtvast, waardoor de gietvloer jarenlang meegaat. Daarnaast is de vloer geheel naadloos, waardoor de vloer zeer hygiënisch en onderhoudsvriendelijk is.

Omdat u bij het aanschaffen van een vloer van polyurethaan de keuze heeft uit veel verschillende kleuren, vindt u gegarandeerd wel een vloer die bij u past. Het aanbrengen van een gietvloer duurt drie dagen, mede afhankelijk van de ondervloer.

Gietvloeren op basis van polyuretheaan

Dankzij de aanwezigheid van de stof polyurethaan (PU) is de kans nihil dat uw vloer op den duur verkleurt. Deze vloeren, die meestal een mat uiterlijk hebben, zijn mede hierdoor zeer geschikt voor zowel thuis als voor bijvoorbeeld het kantoor. Een vloer die bovendien ook een esthetisch hoogstandje is.

Gietvloeren op basis van epoxy

Voor een vloer die niet per se kleurecht is, is de gietvloer op basis van epoxy een goed alternatief. Voor deze vloer wordt vaak gekozen in de industriële sector. Het grote voordeel is namelijk dat de epoxyvloer een stuk harder is, een belangrijk aspect voor bijvoorbeeld fabrieken.

Wilt u meer informatie over deze gietvloeren? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.