Dagelijks bereikbaar op
0616077699

Gietvloeren Tilburg

Bent u aan het kijken voor gietvloeren in Tilburg? Weet u niet zo goed wat u moet kiezen of wat voor een soort gietvloer? Het is belangrijk dat u altijd een passend advies krijgt, zodat u zeker weet dat u de juiste gietvloer heeft. Er zijn ontzettend veel gietvloeren in Tilburg, maar cruciaal is dat u kiest voor de juiste vloer die geschikt is voor uw situatie. Bij JGvloeren kunt u terecht voor de mooiste gietvloeren, maar ook voor siergrind, marmerstone vloeren, leefbeton, 3D vloeren, anti-slip en meer. Bij gietvloeren in Tilburg zijn twee soorten: polyurethaan en epoxy. Polyurethaan is geschikt voor particulier gebruik en epoxy is ideaal voor industrieel gebruik, bijvoorbeeld voor een magazijn. Bij ons kunt u altijd rekenen op de allerbeste kwaliteit en een snelle service. Zo kunt u zo snel mogelijk genieten van uw nieuwe gietvloer!

De voordelen van gietvloeren:

Gietvloeren hebben meerdere voordelen. We hebben de belangrijkste voordelen voor u op een rij gezet:

  • Naadloze vloer;
  • Leverbaar in nagenoeg elke RAL-kleur;
  • Vloeistofdicht;
  • Scheuroverbruggend;
  • Naadloos;
  • Geluiddempend;
  • Makkelijk te onderhouden;
  • Goed te combineren met vloerverwarming.

De keuze in gietvloeren wordt bepaald door de ruimte. Misschien wilt u een woonkamer voorzien van een gietvloer, maar een gietvloer is ook ideaal voor een opslagruimte of magazijn. Laat u goed adviseren door JGvloeren, zodat u zeker weet dat u de juiste vloer heeft!

Gietvloeren in Tilburg bekijken?

Wilt u gietvloeren in Tilburg bekijken, zodat u kunt inschatten of het iets voor u is? We verwelkomen u graag in onze showroom in Schijndel. Op deze manier kunt u zowel de gietvloeren, maar ook andere vloeren bekijken. Bij JGvloeren vindt u altijd wel de geschikte vloer!

Kom langs onze showroom!

Gietvloeren in Tilburg bekijken? Kom bij onze showroom langs, zodat u een goed beeld heeft. Het aanbrengen van een gietvloer duurt gemiddeld drie dagen, mede afhankelijk van de ondervloer die u heeft. JGvloeren is u graag van dienst! Heeft u nog vragen over een gietvloer of een andere vloer? U kunt altijd contact met ons op te nemen door te bellen naar 06-16077699.

Neem contact op