Dagelijks bereikbaar op
0616077699

Gietvloer Tilburg

Op zoek naar een gietvloer in Tilburg? Het is belangrijk om altijd te kiezen voor de beste kwaliteit. Op deze manier heeft u namelijk lang profijt van een prachtige gietvloer. Voor een gietvloer in Tilburg bent u aan het juiste adres bij JGvloeren. In ons assortiment heeft u een ruime keuze in gietvloeren, altijd van de beste kwaliteit. Doordat we een groot aanbod hebben is er genoeg keuze en vindt u zeker weten de juiste vloer voor uw huis. Denk bijvoorbeeld aan siergrind, marmerstone vloeren, leefbeton, 3D vloeren, anti-slip en meer. Wanneer u voor een gietvloer kiest, zijn er twee soorten gietvloeren, namelijk met polyurethaan en epoxy. Polyurethaan is geschikt voor particulier gebruik en epoxy is ideaal voor industrieel gebruik. Eigenlijk hebben we voor iedere situatie wel de juiste vloer! Bij JGvloeren profiteert u altijd van de beste kwaliteit en een snelle service. Wilt u al onze vloeren zien? Kom dan gerust langs onze showroom in Schijndel, want daar vindt u al onze vloeren en kunnen we direct uw vragen beantwoorden.

Waarom een gietvloer?

Gietvloeren hebben verschillende voordelen. We hebben de belangrijkste voordelen voor u op een rij gezet:

  • Leverbaar in nagenoeg elke RAL kleur;
  • Naadloze vloer;
  • Scheuroverbruggend;
  • Vloeistofdicht;
  • Naadloos;
  • Geluiddempend;
  • Makkelijk te onderhouden;
  • Goed te combineren met vloerverwarming.

Eigenlijk is de ruimte altijd bepalend voor wat voor een soort vloer u moet kiezen. Het hangt er namelijk van af waar u de ruimte voor gebruikt. Misschien is dat voor particulier gebruik, maar het kan ook voor industrieel gebruik zijn. Bijvoorbeeld een opslagruimte of magazijn. Indien u voor uw eigen huis een vloer zoekt, raden wij u altijd aan te kiezen voor polyurethaan. Deze vloer verkleurt niet en is kleurecht.

Een gietvloer in Tilburg bekijken?

Wilt u een gietvloer in Tilburg kopen? We verwelkomen u graag in onze showroom in Schijndel. Kom dus vooral even langs! Dan kunnen wij u direct adviseren over de mogelijkheden. Eigenlijk vindt u bij JGvloeren altijd wel de juiste vloer. Onder andere door ons grote en diverse aanbod!

Kom langs onze showroom!

Wilt u een gietvloer in Tilburg? Het aanbrengen van een gietvloer duurt gemiddeld drie dagen, afhankelijk van de ondervloer die u heeft. Kom gerust eerst even langs in onze showroom, zodat u alle vloeren kunt bekijken. Wij helpen u graag! Het is voor ons ook geen probleem wat de oppervlakte is. JGvloeren helpt u altijd verder. Heeft u nog een aantal vragen? U kunt altijd contact met ons op te nemen door te bellen naar 06-16077699.

Neem contact op