Dagelijks bereikbaar op
0616077699

Gietvloer showroom

Wilt u een nieuwe gietvloer en bent u benieuwd naar de mogelijkheden hiervoor? Bekijk dan een gietvloer bij ons: JGvloeren. Bij ons kunt u terecht voor de mooiste gietvloeren. Gietvloeren hebben een prachtige uitstraling en zijn zeer onderhoudsvriendelijk. U kunt kiezen voor een gietvloer met polyurethaan (ideaal voor particulier gebruik) of voor epoxy (ideaal voor industrieel gebruik). Voor iedere situatie is dus wel iets te vinden en wij kunnen u daar uitstekend bij helpen. Vanwege ons grote en diverse aanbod, vindt u altijd wel de juiste vloer. Naast gietvloeren hebben we ook siergrind, marmerstone vloeren, leefbeton, 3D vloeren, anti slip en meer. Bovendien profiteert u altijd van de beste kwaliteit en een uitstekende service. Kom dus vooral langs voor een gietvloer in onze showroom in Schijndel. Zo kunt u alle vloeren zien en kunt u al uw vragen aan ons stellen.

Waarom een gietvloer?

Gietvloeren hebben veel voordelen. Dit zijn de belangrijkste voordelen:

  • Naadloze vloer;
  • Vloeistofdicht;
  • Scheuroverbruggend;
  • Naadloos;
  • Geluiddempend;
  • Makkelijk te onderhouden;
  • Leverbaar in nagenoeg elke RAL kleur;
  • Goed te combineren met vloerverwarming.

Er zijn verschillende soorten gietvloeren. Het is namelijk afhankelijk van wat u precies zoekt. De ruimte is hierin vooral bepalend. Misschien wilt u een opslagruimte of een magazijn voorzien van een gietvloer. Dan raden wij een epoxy gietvloer aan. Voor particulier gebruik kunt u beter kiezen voor polyurethaan gietvloer. De polyurethaan gietvloer is namelijk kleurecht en zal niet verkleuren. Dit zijn allemaal belangrijke factoren waar u aan moet denken bij het kopen van een nieuwe gietvloer. Wij adviseren u daar graag over!

Een gietvloer in showroom bekijken?

U wilt een gietvloer in showroom zien? Het is zeker slim om dan even langs onze showroom in Schijndel te komen. Dan kunt u alle gietvloeren zien en weet u precies wat u daadwerkelijk moet aanschaffen. Uiteraard helpen en adviseren we u graag. U vindt altijd wel een vloer die bij u past! Er zijn namelijk diverse kleuren beschikbaar. Ook voor industrieel gebruik zijn meerdere opties. Het aanbrengen van een gietvloer duurt gemiddeld drie dagen, mede afhankelijk van de ondervloer die u heeft.

Kom langs onze showroom in Schijndel!

Een gietvloer in showroom bekijken? Kom bij ons langs: we verwelkomen u graag in onze showroom. We geven u graag een advies op maat over een gietvloer voor uw situatie. Het is geen enkel probleem wat de oppervlakte is of wat de ondergrond is. JGvloeren helpt u altijd verder. Heeft u vragen? Het is uiteraard ook altijd mogelijk om contact met ons op te nemen door te bellen naar 06-16077699.

Neem contact op