Dagelijks bereikbaar op
0616077699

Gietvloer Oss

Een gietvloer heeft een mooie, moderne en strakke uitstraling. Daarnaast is het ook goed en gemakkelijk te onderhouden. Ideaal! Steeds meer mensen kiezen voor een prachtige gietvloer en we begrijpen dat maar al te goed. Bij JGvloeren bent u aan het juiste adres voor een mooie gietvloer in Oss. Bij ons vindt u het altijd wel! Dit komt doordat wij een groot en divers assortiment hebben met verschillende vloeren. Naast gietvloeren hebben we ook siergrind, marmerstone vloeren, leefbeton, 3D vloeren, anti-slip en meer.

Bij gietvloeren zijn twee verschillende soorten: polyurethaan en epoxy. Polyurethaan is geschikt voor particulier gebruik en epoxy is ideaal voor industrieel gebruik, bijvoorbeeld voor opslagruimtes. Bij ons profiteert u altijd van de allerbeste kwaliteit en een snelle service. Zo kunt u zo snel mogelijk genieten van uw nieuwe gietvloer in Oss!

Waarom een gietvloer?

Gietvloeren hebben meerdere voordelen. We hebben de belangrijkste voordelen voor u op een rij:

  • Leverbaar in nagenoeg elke RAL-kleur;
  • Vloeistofdicht;
  • Naadloze vloer;
  • Scheuroverbruggend;
  • Naadloos;
  • Geluiddempend;
  • Makkelijk te onderhouden;
  • Goed te combineren met vloerverwarming.

De ruimte is voornamelijk bepalend voor de soort vloer. Het hangt er namelijk van af waar u de ruimte voor gebruikt. Misschien wilt u een gietvloer voor een industriële ruimte, zoals een magazijn of opslagruimte. Dan raden we een epoxy gietvloer aan. Indien u een vloer wilt voor particulier gebruik (bijvoorbeeld de woonkamer), kunt u beter voor een polyurethaan vloer kiezen. Deze vloer is namelijk kleurecht én verkleurt niet.

Een gietvloer in Oss bekijken?

Wilt u een gietvloer in Oss kopen? We verwelkomen u graag in onze showroom in Schijndel. Op deze manier kunt u de vloeren bekijken en kunt u makkelijk inbeelden hoe het in uw eigen huis zou staan. Bij JGvloeren vindt u altijd wel de geschikte vloer!

Kom langs onze showroom!

Wilt u een gietvloer in Oss? Het aanbrengen van een gietvloer duurt gemiddeld drie dagen, mede afhankelijk van de ondervloer die u heeft. De oppervlakte is voor ons geen probleem! We helpen u dus altijd graag verder met onder andere een mooie gietvloer. Heeft u nog een aantal vragen? U kunt altijd contact met ons op te nemen door te bellen naar 06-16077699.

Neem contact op