Dagelijks bereikbaar op
0616077699

Gietvloer Nijmegen

Gietvloeren zijn zeer populair: steeds meer mensen willen een stoere, maar toch ook een strakke uitstraling. Een gietvloer is hiervoor zeker geschikt! Wilt u een gietvloer in Nijmegen? Dat kan! Kies dan voor JGvloeren en profiteer altijd van de beste kwaliteit. Zo krijgt u in ieder geval zeker het mooiste resultaat. Doordat we een groot assortiment heeft kunt u altijd wel een keuze maken voor een vloer naar uw wensen. Naast gietvloeren hebben we ook siergrind, marmerstone vloeren, leefbeton, 3D vloeren, anti-slip en meer. Bij gietvloeren zijn twee soorten: polyurethaan en epoxy. Polyurethaan is geschikt voor particulier gebruik en epoxy is ideaal voor industrieel gebruik, bijvoorbeeld voor een magazijn. Bij ons profiteert u altijd van de allerbeste kwaliteit en een snelle service. Zo kunt u zo snel mogelijk genieten van uw nieuwe gietvloer in Oss!

De voordelen van een gietvloer:

Gietvloeren hebben meerdere voordelen. We hebben de belangrijkste voordelen voor u op een rij gezet:

  • Leverbaar in nagenoeg elke RAL-kleur;
  • Vloeistofdicht;
  • Scheuroverbruggend;
  • Naadloze vloer;
  • Naadloos;
  • Geluiddempend;
  • Makkelijk te onderhouden;
  • Goed te combineren met vloerverwarming.

Eigenlijk is de ruimte bepalend voor de soort vloer. Misschien wilt u wel een gietvloer voor een magazijn of opslagruimte. Het kan ook zijn dat u uw woonkamer wilt voorzien van een gietvloer. Laat u altijd goed adviseren, want dan weet u zeker dat u de juiste vloer heeft. Wij weten maar al te goed hoe we u moeten adviseren en wat past bij uw situatie!

Een gietvloer in Nijmegen bekijken?

Wilt u een gietvloer in Nijmegen kopen? We verwelkomen u graag in onze showroom in Schijndel. Op deze manier kunt u de vloeren bekijken en kunt u beter inschatten hoe het in uw eigen huis zou staan. Bij JGvloeren vindt u altijd wel de geschikte vloer!

Kom langs onze showroom!

Wilt u een gietvloer in Nijmegen? Het aanbrengen van een gietvloer duurt gemiddeld drie dagen, mede afhankelijk van de ondervloer die u heeft. JGvloeren is u graag van dienst! Heeft u nog een aantal vragen over een gietvloer of een andere vloer? U kunt altijd contact met ons op te nemen door te bellen naar 06-16077699.

Neem contact op