Dagelijks bereikbaar op
0616077699

Gietvloer Eindhoven

Een gietvloer in Eindhoven aan het zoeken? Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Bij JGvloeren bent u hiervoor aan het juiste adres. We hebben een divers assortiment aan vloeren, waardoor u altijd genoeg keuze heeft. Ook wanneer u een gietvloer in Eindhoven zoekt. Steeds meer mensen kiezen voor een gietvloer en dat begrijpen wij maar al te goed. Gietvloeren zijn namelijk goed te onderhouden en het heeft daarnaast een mooie uitstraling. U kunt kiezen voor twee soorten gietvloeren, namelijk een gietvloer met polyurethaan (ideaal voor particulier gebruik) of voor epoxy (ideaal voor industrieel gebruik). Eigenlijk is er voor iedere situatie wel iets te vinden. De juiste vloer vindt u altijd bij JGvloeren! Dit komt dordat wij een groot en divers aanbod hebben, met allerlei verschillende soorten vloeren. Naast gietvloeren hebben we ook siergrind, marmerstone vloeren, leefbeton, 3D vloeren, anti-slip en meer. Bij JGvloeren profiteert u altijd van de beste kwaliteit en een snelle service. Wilt u alle vloeren zien? Kom dan langs onze showroom, want daar vindt u al onze vloeren en kunnen we direct uw vragen beantwoorden.

Waarom een gietvloer?

Gietvloeren hebben veel verschillende voordelen. De belangrijkste voordelen voor u op een rij:

  • Naadloze vloer;
  • Vloeistofdicht;
  • Scheuroverbruggend;
  • Leverbaar in nagenoeg elke RAL kleur;
  • Naadloos;
  • Geluiddempend;
  • Makkelijk te onderhouden;
  • Goed te combineren met vloerverwarming.

Het is afhankelijk van de ruimte welke gietvloer u moet kiezen. Het kan bijvoorbeeld zijn dat u een gietvloer zoekt voor een opslagruimte of magazijn. Dan kunt u het beste kiezen voor een gietvloer van epoxy. Indien u een gietvloer voor privé gebruik wilt, bijvoorbeeld voor uw huis, dan kunt u het beste kiezen voor een polyurethaan gietvloer. Deze gietvloer verkleurt namelijk niet en is kleurecht. Deze factoren zijn erg belangrijk indien u een gietvloer gaat aanschaffen. We geven u graag een advies op maat!

Een gietvloer in Eindhoven bekijken?

Wilt u een gietvloer in Eindhoven kopen? Kom dan eens langs onze showroom in Schijndel. Zo kunt u alle vloeren bekijken en weet u precies wat de mogelijkheden zijn. Op deze manier kunnen we u direct adviseren en helpen bij het kiezen van de juiste vloer. Eigenlijk vindt u altijd wel een vloer die bij u past. U kunt namelijk kiezen voor diverse soorten gietvloeren. Het aanbrengen van een gietvloer duurt gemiddeld drie dagen, mede afhankelijk van de ondervloer die u heeft.

Kom langs onze showroom!

Indien u op zoek bent naar een gietvloer in Eindhoven, verwelkomen we u graag in onze showroom. Hier kunnen we u alles laten zien en u adviseren over de juiste vloer. Dus ook voor een gietvloer! Het is geen probleem wat de oppervlakte is. JGvloeren helpt u altijd verder. Heeft u nog een aantal vragen? U kunt altijd contact met ons op te nemen door te bellen naar 06-16077699.

Neem contact op