Dagelijks bereikbaar op
0616077699

Gietvloer Den Bosch

Bent u op zoek naar een gietvloer? Steeds meer mensen kiezen voor een gietvloer. Dat begrijpen we als geen ander! Een gietvloer heeft een prachtige uitstraling, waarbij diverse mogelijkheden zijn. Zo is het mogelijk om te kiezen voor een gietvloer met polyurethaan (ideaal voor particulier gebruik) of voor epoxy (ideaal voor industrieel gebruik). Eigenlijk is er voor iedere situatie wel iets te vinden! Bij JGvloeren bent u hiervoor aan het juiste adres. Wij hebben een groot aanbod voor gietvloeren, dus u vindt altijd wel de juiste. Naast gietvloeren hebben we ook siergrind, marmerstone vloeren, leefbeton, 3D vloeren, anti slip en meer. Bij ons profiteert u te allen tijde van de beste kwaliteit en een uitstekende service. Kom langs bij onze showroom in Schijndel, zodat u alle vloeren kunt zien en wij u direct kunnen adviseren.

Waarom een gietvloer?

Gietvloeren hebben meerdere voordelen, maar we hebben de belangrijkste voor u op een rij gezet:

  • Naadloze vloer;
  • Vloeistofdicht;
  • Naadloos;
  • Geluiddempend;
  • Scheuroverbruggend;
  • Makkelijk te onderhouden;
  • Leverbaar in nagenoeg elke RAL kleur;
  • Goed te combineren met vloerverwarming.

Zoals we net aangaven zijn er verschillende soorten gietvloeren. Welke u nodig heeft? Dat is uiteraard vooral afhankelijk van de ruimte. Als het voor een opslagruimte of magazijn is dan kunt u beter kiezen voor een epoxy gietvloer. Voor particulier gebruik is een polyurethaan gietvloer weer voordelig. Deze is namelijk kleurecht én het verkleurt niet. Dit zijn allemaal belangrijke factoren waar u aan moet denken bij het kopen van een nieuwe gietvloer. Wij adviseren u daar graag over!

Een gietvloer in Den Bosch voor uw huis?

Bent u van plan om een gietvloer aan te schaffen? Wij vinden het zeker een aanrader. Wanneer u kiest voor een vloer van polyurethaan, voor bijvoorbeeld uw huis, vindt u altijd wel een vloer die bij u past. Er zijn namelijk ontzettend veel kleuren beschikbaar. Maar ook voor industrieel gebruik zijn diverse opties. Het aanbrengen van een gietvloer duurt gemiddeld 3 dagen, mede afhankelijk van de ondervloer die u heeft.

Kom langs onze showroom in Schijndel!

Een gietvloer in Den Bosch? Bij ons bent u aan het juiste adres! Bovendien geven we u graag een advies op maat over een gietvloer voor uw situatie. Het is geen enkel probleem wat de oppervlakte is of wat de ondergrond is. JGvloeren helpt u altijd verder. Heeft u nog vragen? Het is uiteraard ook altijd mogelijk om contact met ons op te nemen door te bellen naar 06-16077699.

Neem contact op