Dagelijks bereikbaar op
0616077699

Gietvloer Breda

Steeds meer mensen kiezen voor een gietvloer en dat is dan ook zeker begrijpelijk. Een gietvloer is namelijk onderhoudsvriendelijk en heeft een prachtige uitstraling. Zoekt u een gietvloer in Breda? Bij JGvloeren bent u hiervoor zeker aan het juiste adres. Vanwege ons grote assortiment vindt u altijd wel de juiste vloer. We hebben namelijk meer vloeren dan alleen gietvloeren. Hierbij kunt u ook denken aan siergrind, marmerstone vloeren, leefbeton, 3D vloeren, anti-slip en meer. Bij een gietvloer kunt u kiezen voor twee soorten gietvloeren, namelijk een gietvloer met polyurethaan (ideaal voor particulier gebruik) of voor epoxy (ideaal voor industrieel gebruik). Voor iedere situatie hebben we wel de juiste vloer! Bij JGvloeren profiteert u altijd van de beste kwaliteit en een snelle service. Wilt u alle vloeren zien? Kom dan langs onze showroom in Schijndel, want daar vindt u al onze vloeren en kunnen we direct uw vragen beantwoorden.

Waarom een gietvloer?

Gietvloeren hebben veel verschillende voordelen. De belangrijkste voordelen voor u op een rij:

  • Naadloze vloer;
  • Scheuroverbruggend;
  • Vloeistofdicht;
  • Leverbaar in nagenoeg elke RAL kleur;
  • Naadloos;
  • Geluiddempend;
  • Makkelijk te onderhouden;
  • Goed te combineren met vloerverwarming.

De ruimte waar de vloer komt is bepalend voor het soort vloer. Misschien wilt u een gietvloer voor bijvoorbeeld een magazijn of opslagruimte. Een epoxy gietvloer is hiervoor het beste te gebruiken. Wilt u een vloer voor uw huis? Bijvoorbeeld in de woonkamer of misschien wel meerdere kamers? Dan raden we aan om te kiezen voor een polyurethaan gietvloer. Deze gietvloer verkleurt niet en is kleurecht. Deze factoren zijn erg belangrijk indien u een gietvloer gaat aanschaffen. We geven u graag een advies op maat!

Een gietvloer in Breda bekijken?

Wilt u een gietvloer in Breda kopen? Kom dan langs onze showroom in Schijndel. We verwelkomen u daar graag. Op deze manier kunt u alle vloeren zien en weet u precies wat de mogelijkheden zijn. Daarnaast kunnen we u dan direct adviseren en helpen bij het kiezen van de juiste vloer. Eigenlijk vindt u altijd wel de juiste vloer die bij u past. U kunt namelijk kiezen voor allerlei soorten gietvloeren. Het aanbrengen van een gietvloer duurt gemiddeld drie dagen, mede afhankelijk van de ondervloer die u heeft.

Kom langs onze showroom!

Indien u op zoek bent naar een gietvloer in Breda, zien we u graag in onze showroom. Daar kunt u namelijk allerlei vloeren bekijken, waaronder ook gietvloeren. Het is geen probleem wat de oppervlakte is. JGvloeren helpt u altijd verder. Heeft u nog een aantal vragen? U kunt altijd contact met ons op te nemen door te bellen naar 06-16077699.

Neem contact op