Dagelijks bereikbaar op
0616077699

Gietvloer betonlook

Wilt u een gietvloer met betonlook? Zorg er dan altijd voor dat u de beste kwaliteit heeft. Gietvloeren zijn zeer geliefd en steeds meer mensen kiezen ervoor. Begrijpelijk! Echter wilt u er wel lang plezier van hebben. Naast dat de vloer mooi moet zijn, moet u dus ook kijken naar de kwaliteit van het aanbod. Bij JGvloeren bent u aan het juiste adres voor een gietvloer met betonlook. Bij ons profiteert u altijd van de beste kwaliteit! JGvloeren heeft een ruim aanbod aan vloeren. Hierbij kunt u denken aan siergrind, marmerstone vloeren, cementgebonden gietvloeren, leeftbeton, 3D vloeren en veel meer. Er is genoeg keuze dus! U vindt altijd wel de vloer die geschikt is voor uw situatie.

Wat is gietvloer betonlook?

Een gietvloer met betonlook bestaat uit twee verschillende gekozen kleuren. Juist door de combinatie van kleuren ontstaat de betonlook. Het wordt niet volledig gemengd, zodat er een levendig effect ontstaat. Uiteindelijk bestaat het dus uit drie kleuren: zwart, wit en grijs. De gietvloer krijgt hierdoor een betonlook, met een warme uitstraling. Op deze manier lijkt het veel op een stoere beton gietvloer. Het voordeel van deze gietvloer is dat het een goede warmtegeleider is. Een vloerverwarming is dus zeker te combineren met deze vloer! Andere voordelen van deze vloer zijn:

  • Kleurvast en UV-bestendig;
  • Vloeistofdicht;
  • Naadloos;
  • Geluiddempend;
  • Scheuroverbruggend;
  • Makkelijk te onderhouden;
  • Leverbaar in nagenoeg elke RAL kleur;

Weet u niet zo goed wat voor een vloer u wilt? Wij adviseren u graag! Zo komt u altijd tot de juiste vloer.

Gietvloer met betonlook: polyurethaan of epoxy

Een polyurethaan (PU) gietvloer met betonlook in de alifatische variant, zorgt ervoor dat de vloer niet verkleurt. Daarnaast is de vloer kleurecht. Zeker een aanrader voor particulier gebruik! De vloer is makkelijk onderhoud, wat ook erg prettig is. De epoxy gietvloeren worden daarentegen vaak toegepast in de industrie, zoals opslagruimtes, magazijnen en fabrieken. Deze vloeren zijn niet kleurecht, maar wel veel harder dan de PU gietvloer. Ideaal voor industrieel gebruik dus!

Kom langs onze showroom in Schijndel!

Wilt u een gietvloer met betonlook? We verwelkomen u graag in onze showroom. Zo kunt u al onze vloeren bekijken. Een groot of klein oppervlakte? Een bepaalde ondergrond? Geen probleem! JGvloeren is u graag van dienst. Bovendien maakt het ook niet uit of u voor industrieel of particulier gebruik een vloer nodig heeft. Wij kunnen u altijd van dienst zijn.

Neem contact op