Dagelijks bereikbaar op
0616077699

Coatingvloeren

Voor een bedrijfsvloer is het van groot belang dat de goede vloer wordt uitgekozen. De vloer moet natuurlijk voldoen aan onder meer hygiëne-eisen. Als u kiest voor een coatingvloer van JG-Vloeren, dan weet u zeker dat uw vloer aan alle eisen voldoet.

Bij ons is de nodige expertise aanwezig om u van advies te voorzien. Hoewel er bij de coatingvloeren nog veel verschil is onderling, hebben ze veel eigenschappen overeenkomstig. Zo zijn alle vloeren geheel waterdicht, wat zeer belangrijk is bij veel bedrijven. Daarnaast is de coatingvloer geheel naadloos aan te brengen, waardoor de vloer zeer hygiënisch is.

Wat voor veel bedrijfsvloeren ook geen overbodige luxe is, is een slijtvaste vloer. Deze coatingvloeren zijn zeer slijtvast, ook als uw bedrijf veel werkt met chemische materialen. Dankzij de toplaag van kunststof is de vloer extra beschermd, om zo de vloer langer mee te laten gaan. Voor ieder bedrijf is een ideale coatingvloer te vinden, die leverbaar zijn in een divers aantal kleuren. Ideaal voor bedrijven, maar ook voor bijvoorbeeld winkelvloeren of kantoren.

JG-Vloeren helpt u graag met het kiezen van de ideale vloer. Bij interesse of eventuele vragen kunt u ons altijd contacteren.