Dagelijks bereikbaar op
0616077699

Cementgebonden gietvloeren

Naast de gebruikelijke gietvloeren kunt u ook kiezen voor een cementgebonden gietvloer. Een vloer die geschikt is voor thuis, maar ook voor de werkvloer.

Bij een cementgebonden gietvloer wordt cement gebruikt als bindmiddel, terwijl bij andere gietvloeren epoxy of polyurethaan wordt gebruikt. Deze vloeren zijn zeer geschikt voor de werkvloer, wegens de slijtvastheid en het weinige onderhoud. Bovendien is deze vloer vochtdicht, dat voor veel bedrijven een belangrijke eigenschap is.

Daarnaast is deze vloersoort ook in opkomst bij particulieren. Mensen kiezen steeds meer voor deze gietvloeren, onder meer dankzij het robuuste, maar stijlvolle uiterlijk. De cementgebonden gietvloer is goed te combineren met uw interieur, om zo het moderne karakter van uw woning te benadrukken. De standaardkleur is grijs, in diverse tinten, maar ook voor eventuele andere kleuren kunt u bij JG-Vloeren terecht.

Aanleggen van de vloer

Met deze vloer heeft u weinig onderhoud. Tijdens het aanleggen wordt de vloer namelijk gepolijst, waardoor de vloer bestand is tegen vocht én vuil. Het schoonmaken verloopt hierdoor zeer gemakkelijk.

Nadat de vloer is aangelegd, is het belangrijk om de vloer de tijd te geven om goed te drogen. Vaak duurt dit ongeveer zes à zeven dagen. Daarna is deze vloer beloopbaar. Dankzij de polijstlagen weet u zeker dat de gewenste kleur ook mooi blijft op langere termijn. Daarnaast is het raadzaam om gebruik te maken van vloerverwarming bij dit soort vloeren, helemaal bij particulier gebruik.

Heeft u interesse in een cementgebonden gietvloer? Neem voor alle details vrijblijvend contact met ons op.