Dagelijks bereikbaar op
0616077699

Betonlook

Voor een stoere, eigentijdse look is een betongietvloer een uitkomst. Hier worden twee kleuren gemengd, om zo een uniek effect te creëren. Als u kiest voor de kleuren zwart en wit, ontstaat een bijzondere en levendige grijstint. Hierdoor lijkt het alsof u een betonvloer heeft, maar in werkelijkheid is deze vloer met kunsthars gebonden. Deze vloer is bovendien in veel diverse kleuren verkrijgbaar.

Deze vloer is niet alleen prachtig, maar ook zeer functioneel. Deze gietvloer is geheel naadloos en waterdicht, waardoor de vloer zeer onderhoudsvriendelijk is en bovendien hygiënisch. Een ander belangrijk voordeel is dat u zonder enig probleem kunt kiezen voor vloerverwarming, want dat is bij deze gietvloer geen enkel probleem. Andere voordelen zijn dat deze vloer geluiddempend werkt en dat de vloer zeer slijtvast is.

Gietvloeren betonlook op basis van polyuretheaan

Dankzij de aanwezigheid van de stof polyurethaan (PU) is de kans nihil dat uw vloer op den duur verkleurt. Deze vloeren, die meestal een mat uiterlijk hebben, zijn mede hierdoor zeer geschikt voor zowel thuis als voor bijvoorbeeld het kantoor. Een vloer die bovendien ook een esthetisch hoogstandje is.

Gietvloeren op basis van epoxy

Voor een vloer die niet per se kleurecht is, is de gietvloer op basis van epoxy een goed alternatief. Voor deze vloer wordt vaak gekozen in de industriële sector. Het grote voordeel is namelijk dat de epoxyvloer een stuk harder is, een belangrijk aspect voor bijvoorbeeld fabrieken.

Wilt u meer informatie over deze gietvloeren met betonlook? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.