Dagelijks bereikbaar op
0616077699

Beton ciré vloeren

Een betonvloer die bijdraagt aan een warme, huiselijke sfeer? Een combinatie van stoer en stijlvol: dat is met Beton Ciré geen enkel probleem. Dit vloertype heeft de afgelopen jaren behoorlijk aan populariteit gewonnen, juist omdat de vloer de hele ruimte sfeervoller laat aanvoelen. U heeft de keuze uit een divers palet aan kleuren, zodat u uw ruimte kunt inrichten naar wens.

Beton Ciré ziet er niet alleen mooi uit, maar is bovendien zeer gebruiksvriendelijk. Dit materiaal is zeer slijtvast en zeer schokbestendig. Daarnaast heb je weinig onderhoud met Beton Ciré, want van voegen is hier geen sprake. Dat scheelt behoorlijk aan schoonmaaktijd. Vloeren en wanden van dit materiaal zijn bovendien geheel waterdicht, waardoor deze een stuk hygiënischer zijn dan bijvoorbeeld tegelwerk. Daarom is Beton Ciré ook uitermate geschikt voor bijvoorbeeld badkamers of andere zeer vochtige ruimten.

Wilt u meer weten over de toepassingen van Beton Ciré? Dan kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen voor meer informatie.