Dagelijks bereikbaar op
0616077699

Beton cire vloer

Bent u op zoek naar een beton cire vloer? Wilt u de beton look in huis, maar wel altijd van de beste kwaliteit? Steeds meer mensen kiezen voor de beton uitstraling en dat begrijpen we maar al te goed. Het heeft namelijk een mooie uitstraling. Beton cire wordt ook wel betonstuc genoemd en bestaat uit een mengsel van cement, hars, toeslagstoffen en pigmentpoeder. Het is van zichzelf niet waterdicht, maar verkrijgt zijn watervaste eigenschappen door een behandeling met een samengesteld impregneermiddel. Daarnaast krijgt het een speciale waterdichte coating. De impregnatie en coating gebeurt nadat de vloer is gelegd en wordt geschuurd. Zoekt u een beton cire vloer? Bij JGvloeren bent u hiervoor aan het juiste adres. Wij hebben een ruim aanbod aan vloeren, waaronder siergrind, marmerstone, cementgebonden gietvloeren, leefbeton, 3D vloeren en veel meer.

Wat is een beton cire vloer?

Zojuist is al kort toegelicht wat een beton cire vloer is. Het biedt u veel voordelen, zo is het onderhoud erg gemakkelijk en heeft het een prachtige uitstraling. De vloer is verkrijgbaar in verschillende kleuren, maar men kiest het meest voor een grijstint. Op deze manier ontstaat namelijk echt een stoer geheel. Het voordeel van een beton cire vloer is dat het een goede warmtegeleider is. Een vloerverwarming is dus zeker te combineren met deze vloer! Andere voordelen van deze vloer zijn:

  • Kleurvast en UV-bestendig;
  • Vloeistofdicht;
  • Naadloos;
  • Makkelijk te onderhouden;
  • Geluiddempend;
  • Scheuroverbruggend;
  • Leverbaar in nagenoeg elke RAL kleur;

Weet u niet zo goed wat voor een vloer u wilt? Wij adviseren u graag! Zo komt u altijd tot de gewenste vloer.

Ondervloer van beton cire vloer

Voor een beton cire vloer kan het beste gebruik worden gemaakt van een vlakke cement- of betonnen ondervloer. Hierdoor ontstaat namelijk een strakke uitstraling en werkt de bevestiging het beste. Een houten ondervloer is niet geschikt, want hierdoor kan het niet netjes worden afgewerkt.

Kom langs onze showroom in Schijndel!

Wilt u een beton cire vloer voor uw huis? We verwelkomen u graag in onze showroom in Schijndel. Zo kunt u al onze vloeren bekijken. Een groot of klein oppervlakte? Of heeft u nog de juiste ondervloer nodig? Wij helpen u graag! Bovendien maakt het ook niet uit of u voor industrieel of particulier gebruik een vloer nodig heeft. Wij kunnen u zeker van dienst zijn.

Neem contact op