Dagelijks bereikbaar op
0616077699

Antislip

Soms is het van groot belang dat een vloer antislip is. Bij bijvoorbeeld fabrieken komt het regelmatig voor dat een vloer glad is. Voor de veiligheid is een antislipvloer dan een belangrijke eis. JG-Vloeren helpt u hier graag bij.

Veel vloeren zijn met een ingreep geheel antislip te maken. In een korte tijd kunt u de vloer weer gebruiken. Door het aanbrengen van een extra laag is de vloer goed bestand tegen gladheid. Ideaal voor fabrieken, maar ook voor andere gebouwen, zoals ziekenhuizen, restaurants, gemeentehuizen en veel andere utiliteitsgebouwen.

Ook met deze antislip-laag is uw vloer zeer goed te reinigen. Op het gebied van hygiëne is deze laag dus geen enkel probleem. In verreweg de meeste gevallen gaat de eerste laag een flinke tijd mee. Qua onderhoud kunt u na verloop van vele jaren zonder enig probleem een nieuwe laag aanbrengen over de oude laag.

Heeft u een antislipvloer nodig voor uw ruimte om de veiligheid van uw personeel, uw cliënteel of uw patiënten te waarborgen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.